More Website Templates @ TemplateMonster.com - January 30, 2012!

Курсове

PADI Discover Scuba Diving

Чудили ли сте се какво е да се диша под водата? Ако искате да разберете, но още не сте готови да направите скок към водолазна сертификация, "Discover Scuba Diving" ви дава възможноста да опитате. Повечето водолазни центрове PADI предлагат различни версии на тази програма (в басейн или подобна морска обстановка ).

PADI Open Water Diver

Получавате вашата сертификация PADI. Ако винаги сте искали да се научите да се гмуркате, да откриете нови приключения или просто да видите чудния свят под водата сега е момента да започнете. "PADI Open Water Diver" е най-популярния водолазен курс в света, който въвежда милиони хора към начина на живот и приключения на гмуркането.

PADI Advanced Open Water Diver

Изследване на морското дъно, емоции, преживявания. Всичко това е "PADI Advanced Open Water Diver". Програмата е проектирана за "продължаващо обучение" директно след "Open Water Diver".

PADI Rescue Diver

"Предизвикателство" и "възнаграждение" е това, което най-добре описва "PADI Rescue Diver" курс. Въз основа на това, което вече сте научили, програмата разширява вашия опит и познания, които вече имате, за това как да се предотвратят проблеми и как да ги управлявате, ако се случат.

PADI Divemaster

Мислите ли да направите първата стъпка във водолазната кариера? Вашето приключение в професионалните нива на спортното гмуркане започва с програмата "PADI Divemaster". Работейки в тясно сътрудничество с PADI инструктор, в тази програма можете да разширите знанията си за гмуркане и усъвършенствате уменията си на професионално ниво.

+ Info

работно време:

От 8:30 до 18:00

разписание на гмуркане:

9:00, 12:00 y 15:00 hs


Ver mapa más grande

Aдрес:

C/ Nórdica,2 - Torres del Sol - L4 Arona - (38650) TENERIFE

тел. : (+34) 922 794 440
Моб. (+34) 686 892 920
Моб. (+34) 659 438 498
E-mail: info@tendive.com
GPS:28º 3' 14", 16º 43' 31"